9/5 2008

FM Brussels

5

Ik kreeg net telefoon van www.fmbrussel.be met de vraag of ze én van mijn foto’s van Tour & Taxi’s op flickr mochten gebruiken als achtergrond voor hun website. Allemaal geen probleem voor mij, voelde me zelfs een klein beetje vereerd. zie hier het resultaat:

5 Responses to “FM Brussels”

 • Anne said

  Neen, dat is de minste beleefdheid de ze aan de dag mogen leggen.
  Ge had ook de rechten kunnen verkopen.

  Riant speelde het bij mij zelfs nog erger. Die melden doodleuk achteraf dat ze een foto van mij gebruikt hadden.

 • Mike said

  Dipfico,

  je staat er wel degelijk vermeld in de rubriek “wekelijkse foto” en dit item staat op de hoofdpagina, mét link naar je hoofdpagina.
  Pas op, je wordt misschien nog opgebeld voor wat duiding…

 • Renegade said

  K zou er toch iets van zeggen ze
  Da s idd het minste

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Ik was wat te snel :-)

 • [...] nog niet zo lang geleden hebben ze een foto van mij gebruikt als achtergrond op de website van FM Brussels. Die mensen hebben mij vriendelijk opgebeld met de vraag of ze dat mochten doen… dan is er [...]

Leave a Reply