7/5 2008

La rhume d’été

4

‘t Moest er van komen en ‘t zat er aan te komen meneer… den deze is zo ziek als het maar kan zijn. Snot regens uit mijne neus, pijn in mijn keel alsof er 1000 naalden in zitten en suf man, zo suf als konijn. En dat allemaal met een zon overgoten weertje dat uitnodigt tot buiten zijn terraskes te doen maar ‘t is de laatste 2 dagen niet aan mij besteed. Ik wil snel genezen zijn en weer vollenbak van ‘t weer profiteren!

in Lifelog Tags: ,

4 Responses to “La rhume d’été”

 • wannes said

  komt ervan als je wat lang door de zon- en windovergoten straten van de schoonste aller steden schuimt…
  Beterschap!

 • Mirthe said

  Zie! Dat is precies de reden waarom ik nog steeds me een jas rondloop :D

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  thx!
  @Mirthe: dat had ge eerder moeten zeggen!

 • Renegade said

  T is ‘le’ rhume en nie ‘la’
  :p

Leave a Reply