4/5 2008

Sweet Sunday

2

Vandaag met het kraaien van de gsm uit mijn bed gedonderd… mijn  hoofd bonsde en mijn lijf protesteerde langs alle kanten. Gisteren voor de eerste keer sinds lang nog eens “een beentje gaan smijten” in Café Capital… ‘t was gewoon top! Meer moet daar niet over gezegd worden: de juiste vrienden, de juiste muziek en net iets te veel juiste pintjes…
Maar vandaag was het de verjaardagsbrunch van mijn zus, dus ik heb mijn best gedaan om er zo fris mogelijk voor te komen. ‘t Is me nog aardig gelukt … denk ik. Kort daarna was het de bedoeling om naar Temse te gaan met wat vrienden om langs de groene Schelde te gaan wandelen. Maar tegen dat ik daar aankwam (40 min rijden) waren ze van gedacht veranderd en wilden ze naar huis… . Enfin, ik heb het niet lang mijn koude kleren laten raken en ben dan maar met de madam en meneer Soiree eerst aan het museum gaan zitten en dan bij MoMade op het terras wat koffiekes gaan drinken en zeveren over koetjes en kalfjes… that makes my day!

2 Responses to “Sweet Sunday”

  • zjoske said

    wat viel er te beleven in capital gisteren?

  • dipfico
    Twitter: dipfico
    said

    Blocparty party… niks van gemerkt maar’t was goeie muziek :-)

Leave a Reply