3/5 2008

Cruisin’ around

1

Omdat “the misses” gisteren voorzien is van een nieuwe tweewieler zijn we er vandaag op uit getrokken. Door ‘t stad naar “the leftbank” tot iets voorbij Zwijndrecht, grappig daar kwam ik één van mijn eerste bazen tegen. De mens zat rustig zijnen boot te schilderen… ook niet slecht denk ik dan zo. Daar teruggedraaid en voorbij Sint Anneke het havengebied in gebold. En om ‘t allemaal wat af te ronden zijn we in ‘t stad op de Vrijdagmarkt gaan bakken in de zon. 
Daar op de Vrijdagmarkt was juist een ‘soort’ muzikale manifestatie bezig om wiet te legaliseren. Maar de muziek hielp daar niet echt bij… een degoutant geschreeuw en gevloek onder begeleiding van een jembé… ja, zo gaan de potheads niet ver geraken zenné! Maar dat beseffen ze binnen 20 jaar dan wel!

Van mij mogen der nog zo van die hete dagen komen…ideaal!

One Response to “Cruisin’ around”

  • Micheke said

    Aha zwijndrecht, de gemeente waar toffe mensen wonen! ;)

Leave a Reply