23/4 2008

Facebook irritation level

4

Alsof je nog niet gek genoeg werd van Facebook met al hun messages en nudge, fudge, poke, stoke, werewolves, vampires … en al hun andere please-give-me-some-attention-cuz-I-don’t-have-a-life!” applications hebben ze nu ook nog eens chat ingebouwd. Nu kunnen mensen je ook gewoon effectief lastig vallen wanneer ze willen met al hun IWA’tjes (I Want Attention). Verrek irritant is dat hoor. Ik heb het ding alvast gedisabled en hoop dat het zo voor eeuwig blijft.
Waarom gebruik ik dan facebook hoor ik u denken, wel op dezelfde manier zoals ik mijn Linkedin gebruik, een beetje netwerken en eventueel mensen terugvinden die je al jaren uit het oog bent verloren.Things like the internet and facebook are really usefull for that. Zo hebben een aantal mensen die ik in Sri Lanka en Zuid Afrika ben tegen gekomen mij terug gevonden en houden we regelmatig contact (per mail buiten Facebook) Maar elke keer als ik mijn Facebook open om te checken of te zoeken dan word ik overstelpt met belachelijke en irritante meldingen en schreeuwen om aandacht…. zoekt u een lief of een hobby denk ik dan! Ik vind Facebook een geweldige webapp maar soms worden er wat grenzen overschreden…

4 Responses to “Facebook irritation level”

 • Anne said

  Ik heb alle applicaties geblockt.
  OP die manier kunnen ze mij niet meer nuken, poken, inviten…
  Die ‘block this application’ is een handige uitvinding en tot nu toe werkt het voor alles dat ik block.

 • Anne said

  Maar je blog vergeet te onthouden wie ik ben… ‘k moet hier altijd opnieuw mijn gegevens intypen…
  dat irriteert mij ;)

 • Zeer irritant … vind ik ook. En toch doe ik soms mee. Stom, misschien?!!!

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  nee hoor, don’t we all!

Leave a Reply