20/4 2008

Fitness Fucker

1

In het vervolg op de “Fitness Feeks” is er vandaag ook ne “Fitness Fucker” begonnen in de sportzaal voor achtergestelde randdebielen, schuin tegenover ons. Vandaag dus een heerlijk zonnetje op het terras, alleen spijtig dat wij wéér enkel ne randdebiel horen roepenen tieren door ne micro met daarbij een stel overjaarse obése koeien die staan te huppelen op marginale top30 muziek.
Ik heb al een paar keer kei hard op mijn vingers gefloten om hun aandacht te trekken om te vragen dat ze de ramen sluiten maar tevergeefs… Ik probeer me rustig te houden maar ik heb constant zin om met eieren tegen hun raam te gooien, of beter nog binnen op hun vloer, want ze staan toch wagewijd open… de ramen van de de beschutte sportplaatst!  Ik weet echt niet wat ik hier aan moet doen…

Buy this!?

View Results

Loading ... Loading ...

Update:
Zo, toch maar even tot daar gewandeld en vriendelijk aan de dame achter de balie gevraagd of ze hun ramen konden dicht houden. Ze zei dat het binnen 10 min gedaan was. Ik zei dat ik daar niks aan heb, het is elk weekend zo.
Dan moest ik maar met de manager bellen. Dat heb ik dan ook maar direct gedaan. 
Die man was vol begrip en zei me dat het zelfs nooit de bedoeling was om die ramen open te zetten. Hij ging direct actie ondernemen en een nota hangen in de “studio”. Ik ben opgelucht en ik hoop dat het nu blijvend ok is!

One Response to “Fitness Fucker”

Leave a Reply