19/4 2008

What’s your flavour

4

The Misses is vandaag van een bruin tintje naar een blonder tintje gegaan, haargewijs. Leuk, dezelfde vriendin in een nieuw jasje! Maar sinds de grote gebeurtenis deze middag om 14u heb ik niets anders gedaan, dan vragen en strikvragen beantwoorden om te polsen of ik het wel écht écht goed vind. Kijk ‘t is heel simpel: mijn eerste reacties zijn het eerlijkste en er zijn drie mogelijkheden:

 • Ik zeg dat het goed is. En daarmee bedoel ik dat ik het leuk, schattig, pittig, fris, aantrekkelijk, mooi vind
 • Ik zwijg: dit wil zeggen dat ik er ofwel nog aan moet wennen en dan mijn oordeel zal geven. Of omdat ik in de naam van de huisvrede mijn mond hou.
 • Ik zeg dat het lelijk is. En dan vind ik het lelijk, basta!

Mijn eerste reactie was: “Ik vind het prachtig!” Méér moet dat toch niet zijn?
En trouwens, wat maakt mij die kleur nu uit, zolang het dezelfde vriendin is die onder de haarkleur zit vind ik het allemaal meer dan prima!

4 Responses to “What’s your flavour”

 • Vrouwen horen nu eenmaal graag dat ze er goed uit zien ;-)

  Liefs
  Greet

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Dat hoort ze vaak genoeg van mij ;-)

 • Ex-Roomie said

  WE WANT PICTURE !!!
  :-)

 • Wij vrouwen kunnen niet om met recht doorzee. Wij verpakken onze boodschappen zelf altijd in een subtiele verpakking. Als mannen dan rechtuit en eerlijk reageren, dan denken we: waar zit hier de verborgen boodschap?

Leave a Reply