19/4 2008

Funky Vibes

1

‘t Is echt begot een eeuwigheid dat ik nog eens een schijf ben tegengekomen die mij direct beviel. Maar Grace van Miss Kitten is er zo eentje waar ik direct van wil rechtspringen en mijn vege lijf héén en wéér wil schudden. Lekker trashy nummer, simpel maar niet repetitief… Goei poes die Miss Kitten!
Helaas nog niet via iTunes te koop, maar u kan al een voorproefje van haar nieuwe cd BatBox beluisteren in haar kattebak op myspace.

One Response to “Funky Vibes”

 • Pollie said

  hey Dipfico,
  als je nog eens een plaatje wil horen waar je echt goed gezind van wordt, moet je eens naar MGMT luisteren.
  Echt iets voor deze voorzichtige lente!!! je wordt er echt vrolijk van.
  het is vrij poppy, maar ook catchy, maar zeer verslavend.
  begin met Time to pretend, momenteel ook op StuBru!!
  een aantal van mijn vrienden zijn al verkocht.

  greetz
  Pollie

Leave a Reply