19/4 2008

Friday @ ease

0

Gisteren na ‘t werk direct op de fiets gesprongen en een beetje gaan cruisen langs de Schelde. Rustig uitwaaien al leunend tegen een meerpaal en stiekum ook en beetje in ‘t slaap vallen. Heerlijk was dat! Koken zat er voor die avond niet meer in dus maar ‘t eerste beste ding dat we tegenkwamen binnen gesprongen en onderweg nog leuk gezelschap opgepikt. Varelli was de eerste keus maar helaas was alles vol, ik had nochthans ongeloofelijk véél zin in hun wereldse kefta. Publique werd dan de tweede optie, gezellig ongdwongen, met grote ramen om naar buiten te kijken… zo moet dat zijn! Basic keuken maar met smaak klaargemaakt. Leuk adresje voor een hapje in de week. terug fietsen met een volle maag was dan wéér een ander paar mouwen… In elk geval een perfecte start voor het weekend!

Leave a Reply