18/4 2008

Pre-weekend ponderings

2

Allrighty, weer een drukke week met glans afgewerkt. ‘t Is begot tijd dat het vrijdag is want ik zag ze gisteren en vandaag een beetje vliegen. Ik heb echt een beetje last van de uitblijvende zon. Ik verlang er naar om met mijn teensletsen door de stad te slenteren met enige doel: volg uwe neus. Zon op de snoet, warm briesje, ontbijten op het terras en iedereen @ease. Blijkbaar gaat het zondag al een voorproefje zijn; ik ga mijn sletsen al opblinken in afwachting! Olé

in Lifelog , Music Tags: , ,

2 Responses to “Pre-weekend ponderings”

  • Bram said

    van die echte “tieènsletsen”?

  • Mirthe said

    De uitblijvende zon? Ik heb de afgelopen dagen niets anders gezien dan zon! :D
    Oké, de wind is nog een beetje koud, maar voor de rest is het goed buiten :)

Leave a Reply