14/4 2008

expo jaren

4

Net op canvas de expojaren gezien, heerlijk om zo beelden te zien van plaatsen en steden waar het nu helemaal anders uit ziet. Andere denkpistes, ideologie en toekomstperspectief… grappig, zeker als je nu kunt zien hoe globaal en onvolledig de toenmalige visie was. Benieuwd hoe mijn achterkleinkinderen gaan denken over de reportage op weet ik véél welke zender:”de beginjaren van het derde millenium“.
Donderdag is het vervolg, ga zeker kijken!

in Opinion , Stuff Tags: , , ,

4 Responses to “expo jaren”

 • Mike said

  Uw achterkleinkinderen zullen waarschijnlijk denken, wat een achterlijk medium was dat die televisie!

 • Mirthe said

  Prachtig hé? Ik vind het ook zalig om zo’n oude beelden te zien.
  (Ik vind je lay-out zeer mooi trouwens. Beter dan de vorige!)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  THNX, ik ook trouwens :-)

 • Tom said

  Prachtige reeks inderdaad. Ik vind het vooral merkwaardig dat het zo “stress free” lijkt met de afwezigheid van auto’s, de mensen die pressé zijn omwille van werkdruk, etc. (al zal het toen al wel bestaan hebben).

Leave a Reply