13/4 2008

Twinkle: iPhone Twittering

3

Vannacht nog op een kleine handige applicatie gestoten die al mijn iPhone twitter noden in een slag zou vervullen: Twinkle. In tegenstelling tot andere Twitclients (MobileTwitter & Webversie), refreshed hij om de twee minuten je Twitlist, handige en fundamentele functionaliteit. Verder geeft hij voor elke post die je doet een GeoTag mee. En last but not least… rechtreeks fotoos trekken en deze toevoegen aan je post.
Het enige nadeel is dat die foto’s & GeoTags enkel zichtbaar zijn voor de mensen die ook Twinkle gebruiken. Dus daar denk ik dat ik nog blijfopteren voor TwitPic & MobileTwitter

3 Responses to “Twinkle: iPhone Twittering”

  • hallo, kun je even uitleggen waar ik mij moet aanmelden op zo’n twitter client ? Groetjes

  • [...] Twinkle heeft zijn iPhone client geüpdate of beter, de bugs er uit gehaald,  versie 0.75 heet dat dan in sexy termen. Nu kan je dus ook je foto’s doorsturen en iedereen op Twitter kan deze dan effectief zien! Plus in de client zelf zijn de links in tweets nu ook effectief aanklikbaar… altijd handig voor een link denk ik dan zo! Kortom, Twinkle is nu de “allesomvattende” iPhone twitter client! Dus ff samengevat, Twinkle is: [...]

  • Johnc98 said

    Wonderful blog! I found it while surfing around on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Thanks ekedcfdefffd

Leave a Reply