13/4 2008

Mobile Blogging

4

Eindelijk gevonden hoe ik rechtstreeks van mijn iPhone foto’s met de juiste titel, lay out, tags, … op mijn blog kan zetten. Ik heb héél dit weekend vanalle mogelijkheden geprobeerd via plugins, embedded functionaliteit, wp-cron, … maar niets bracht soelaas of als het lukte eindigde het in een matig resultaat.
Maar de oplossing zat in een klein hoekje, bij een applicatie die ik dagelijks gebruik nog wel: flickr. Ergens kan je in de instellingen configureren dat je via mail rechtreeks images op je blog kan posten en de template is helemaal te bewerken naar eigen goeddunken. Als u een flickr-account hebt, adresseer uw browser dan even naar http://flickr.com/account/uploadbyemail/ en neem 2 minuten de tijd om alles te configgen. Sla het e-mail adress dat je krijgt op in je iPhone of weet ik veel welke andere mobiel u hebt… and you’re ready 2 go!
De vorige post was dus de eerste die ik mobile heb gestuurd… zo snel en simpel, I luv it!

4 Responses to “Mobile Blogging”

 • Pietel said

  En hoe post flickr in WP? Geen gebruik van mail2post?

 • Pietel said

  En hoe post flickr pics in WP? Post2mail?

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Via XMLRPC die default in WP zit

 • Pvw said

  Je kan best ShoZu.com gebruiken om foto’s of videootjes makkelijk te posten naar je blog of andere.

Leave a Reply