12/4 2008

La vie en rose

0

Gisteren heeft the misses bij De Morgen de DVD gekocht van Edith Piaf: La vie en Rose. In het begin vond ik de film maar wat matig, ik focuste mij enkel op de muziek want die edith Piaf heeft mij altijd al kunen bekoren met haar melacholische kracthige stem. Naarmate de film verder vorderde viel mijn ook ook wel meer op de prachtige acteerprestatie van de beeldschone française Marion Cotillard, die de rol van Piaf meesterlijk neerzet. Enfin, een film die je helemaal mee in vervoering brengt ook al geeft hij maar slecht de hightlights weer van het leven van deze zangvogel. Daar ligt misschien ook de kracht, de essentie wordt weergegeven. Mijn favoriete nummer kwam niet voor: “Si tu n’était pas là”, jammer maar deze maakt het ook altijd weer goed:

in Lifelog , Music Tags:

Leave a Reply