8/4 2008

iPhone: the übergadget

0

Ik ben sinds een paar dagen een overgelukkige bezitter van een iPhone. En ik kan u zeggen dat dit het ubergadget is voor mij. Ik kan alles waar ik normaal voor achter mijn bureau moet kruipen nu gewoon overal doen. Foto’ trekken en deze rechtstreeks naar collega’s mailen, leuk om een meeting wat op te fleuren. Twitter updaten, facebooken, blog updaten, mailen,… en wat je nog maar kan bedenken. Wireless of via Edge … ik kan altijd en overal online mijn ei kwijt.
De mogelijkheden zijn legio en samen met collega Pietel gaan we dit eens wat verder uitdiepen om het geheel een beetje te integreren in de dagelijkse communicatie op ‘t werk en ver daarbuiten. 5 Dagen heb ik ‘m al, met dank aan Nodesktophero,, en ik kan ‘m al niet meer missen!
Functionaliteit die zo logisch en practisch te gebruiken is en dat alles in een cool kleedje… wat wil je nog meer!
To be continued…

in G33k , Opinion Tags: , ,

Leave a Reply