3/2 2008

Sundays @ ease

0

Ongeloofelijk laat uit mijn bed gevalen vandaag, hoe het komt weet ik niet maar mijne kop was tot ongeveer 3u deze middag redelijk mistig… Kreeg nog een telefoontje van ‘t werk en ik wil niet weten hoe ik ben overgekomen maar ‘t zal wel héél verward zijn geweest.
Anyway, omdat het weer ideaal weer was om een teentje buiten te zetten door ‘t sad gaan wandelen, een beetje gazet gaan lezen in den ‘Take 5 minutes in Paris‘ in de Kloosterstraat… zondag op zijn best is dat! Verder nog een beetje gaan uitwaaien aan de Schelde.
En dan naar mijn ouders om mijne kop nog eens te laten zien en vooral te vertellen dat ik het allemaal wel naar mijn zin heb op mijn nieuwe job. Ik was eigenlijk niet van plan om bij mijn ouders binnen te wippen maar onder het voorwendsel dat mijn moeder haar ‘home-made rijsttaart‘ ging maken lok je mij zo overal naartoe… the best e-v-e-r!!

Leave a Reply