2/2 2008

Strolin’ Saturday

0

Dagje Brussel achter de kiezen. ‘t Was kei mooi weer, ideaal om wat foto’s te gaan trekken en een beetje vitamine D te absorberen. Na wat verkeerd gereden te hebben uiteindelijk toch daar geraakt. ‘t enigste wat ee beetje tegenstak was dat ik met mijn juist geschoren koppeke en beetje koud had… ice cold wind! De bedoeling was in eerst einstantie nog een vet paar sneakers te vinden. Helaas in de acht winkels die we zijn binnen geweest had ik maar 2 paar gezien die ik waardig achten om mijn voeten op te vrolijken. En van die twee paar was er geen enkele in mijn maat te vinden. Ne ‘modeste vijfenveertiger‘ is blijkbaar niet in elke winkel gekend… tuff luck dan maar.
Verder nog wat koffiekes gaan drinken en vooral veel foto’s getrokken. Wat me vooral opviel is dat de gemiddelde Brusselaar toch een beetje anders ineen zit dan ne Vlaming. Ik weet het, wij Antwerpenaren hebben niet de beste naam maar in vergelijking met die pipo’s van Brussel zijn wij het vriendelijkste volk ter wereld.

Gold Man Care for men Tourists, this way please!

Leave a Reply