22/1 2008

Granny’s United Online

4

Hierzie, een stel hippe bomma’s die het ouwbollige naadloos koppelen aan de moderne tijden.
Stel je voor, je bent een bomma en je breit graag maar je hebt je héle uitgebreide kennissenkring al voorzien van sjaals, sokken, truien, mutsen. En toch wil je nog breien en leuke dingen maken die mensen met plezier kunnen dragen. Want zeg nu zelf wat is er gezelliger ‘s winters te dragen dan een lekkere wollen trui die door één of ander oud kneutje is gebreid bij het haardvuur.
Wel een aantal Zwitserse bomma’s hebben hun actieveld van hun dorpje uitgebreid (hebjem) naar heel de wereld om zo “gezellig nuttig bezig te blijven” en ook nog een beetje ‘europese rijksdaalders‘ te verdienen. Schattig tòch! Ze kunnen ook niet anders hé, ‘t is daar 5 maanden per jaar steenkoud en spekglad, ge zou zot zijn om dan als bomma buiten te komen! Dus als de bliksem naar www.netgranny.ch surfen en uw sokskes bestellen, twee weken later kunde ze met de post ontvangen. En ‘t leuke is dat ge ook nog moogt kiezen welke bomma ze voor u breit!!
Ik persoonlijk ga voor Annelies, dat ziet er mij echt een gezellige tante ui!

in Stuff Tags: ,

4 Responses to “Granny’s United Online”

 • Ex-Roomie said

  Ik keek en wees er één uit : rarara, indeed, Annelies !
  Vreemd, dacht da wij een andere smaak van vrouwen hadden ?
  ;-)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  maar mss niet van Bomma’s hé!

 • Adrenalina
  Twitter: the_misses
  said

  Volgens mij is Annelies verliefd! Ze straalt net als mijn eigen oma die opnieuw samen is sinds een drietal jaren! Enne, ik ga ook weer aan het breien! Zoooo hip!

 • Zalig idee :)
  Mijn oma had ook nog kunnen meedoen, zij maakte hele trouwjurken!

Leave a Reply