20/1 2008

Capital Sunday

0

Druk weekend achter de rug, weinig geslapen, veel voor anderen gedaan, weinig tijd gehad. Maar vandaag om 16u begon mijn weekend eindelijk volledig… Nog even in Antwerpen rond gelopen om een koffieke te gana drinken op de vrijdagmarkt, In de Roscam. Precies onze nieuwe favoriete spot!
Anyway, daarna naar Brussel vertrokken onder het voorwendsel daar iets te gaan eten en dan Pecha Kucha een probeerseltje te geven. Wat geslenterd aldaar, hoe meer ik daar kom hoe leuker en mooier ik het er vind. Vol gezellige cafeekes en bistrookes… Qua gebouwen en architectuur is het allemaal ook net iets bombastischer en daar hou ik wel van. Daar uren rondzweren would be no trouble at all, achter elke hoek is er wel iets nieuws te zien!

Queens Gallery Brussels

Uiteindelijk hadden we gewoon geen zin meer om nog naar die Design dingen te gaan…. op ‘t gemakje nog wat rondgelopen in de buurt, Manneke Pis eens een polleke gaan geven en tegen zijn been gepist en weer richting de Koekenstad gereden.

Leave a Reply