13/1 2008

Antwerp Skate

1

Vandaag eens op ‘t gemakske naar Antwerpen Noord ebold om eens te gaan kijken naar dat nieuwe skatepark dat ze daar hebben aangelegd. Het ziet er zéér nifty uit en het klinkt ook zo als je de riders er over hoort bollen. Mijn hartje tikte sneller en de kriebels om terug op een board te gaan staan waren enorm… maar om nog eens wat te breken de dag voor ik op mijn nieuwe job begin, dan heb ik toch maar mooi de kans laten liggen. Heb dan maar wat Snapshots genomen.

Front Side Air Bones Wall ride Next Generation

Moesten wij zo’n parken hebben gehad 14 jaar geleden dan, ‘t zou groot feest geweest zijn. Ik was vroeger al bijna altijd aan het skaten en met zo’n park in de buurt had het nog erger geweest! Enfin, heerlijke namidddag met wat nostalgie, fotookes trekken en genieten van skaters.

One Response to “Antwerp Skate”

Leave a Reply