11/1 2008

Dat was dan 8 Jaar…

3

Vandaag mijn spullen gaan inleveren op ‘t werk. Pollekes gaan schudden, kusjes gegeven, cadeaukes gekregen, sleutels afgegeven, badge afgegeven, … ik ben absoluut niet zo goed in het afscheid nemen. ‘t Zijn tenslotte toch acht jaar hé maar sentimenteel ga ik daar nu ook niet over doen, ‘t was wat ‘t was en der komt wat komt. Zo simpel is dat allemaal. Hallo nieuwe toekomst, ik kom eraan!!!! whoehooooo!

3 Responses to “Dat was dan 8 Jaar…”

  • pvw said

    nu is het afscheid moeilijk, maar binnen een paar weken vraag je je af, waarom je de stap niet eerder hebt gezet. Juist nu het gerucht de ronde doet dat KPN na Tele2 ook Scarlet viseert … we hadden collega’s kunnen worden ;)

  • Dirk said

    Hey Niko, het is dan nu definitief. Ik hoop dat je bij je nieuwe werkgever goed kan aarden.

  • -db- said

    Eej kerel, komt es terug, ‘t is hier ma saai zenneeeeuh

Leave a Reply