8/1 2008

Dag van de

4

…goede daad. Ik heb vandaag mijn communiezieltje weer verdiend. Deze ochtend bij de vader van één van mijn beste vrienden alle computers weer even gaan fixen, in netwerk zetten etc… Toch wel een vlotte drie uur met zoet geweest. Maar ‘k doe het met plezier!
In de namiddag ons vader gaan helpen met wat ik dacht dat snel opgelost zou zijn. Blijkbaar kwam er een geurtje uit de kruipkelder. Vuile kleren aangetrokken en onder de grond gedoken. Al snel bleek dat er ‘stront aan de knikker was’, letterlijk, de buis van de WC was verstopt geraakt en dat liep over in de kruipkeder, vandaar die degoutante geur. Aangezien ge daar net niet op u hurken kunt zitten is het dus echt moeilijk manoevreren. En aagezien ik niet naar iets blijf kijken maar direct aan alles begin te trekken en te duwen heeft het niet lang geduurd of de inhoud van de verstopte buis liep over mijn handen, armen en rug…. jah, echt kokhalzen zenne…! Maar ja nu ik toch kniediep in de stront zat kon ik maar beter ineens verder ploeteren. Drie uur lang vanalles geprobeerd om die verstopping ergens halverwege los te krijgen: hoge druk reiniger deed niks, met een 15 m lnge staaf wat poken… nope, de buis lostrekken had ik al gedaan met het bekende resultaat, … gewoon niet los te krijgen! Na drie uur intensief ploeteren hebben mijn vader en ik maar besloten dat er ne professionele pipo dat maar moet oplossen. We hebben in elk geval geprobeerd. Maar eigenlijk was het ook weer fijn om met ons vader weer ‘domestic issues‘ te fixen, like the good old days.
Moest u mij vanavond ergens tegenkomen, niet verschieten van mijn ‘eau de toilette‘, letterlijk!

4 Responses to “Dag van de”

 • Renegade said

  Zelfde meegemaakt
  K vergeet die stank nooit

 • My god, dat is zo één van die waanzinnige verhalen waar je je kleinkinderen mee kan entertainen :p En uw lezers ook trouwens. Wanneer volgende (letterlijke!) afgang? :p

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Geen idee, maar als t zover breng ik jullie zeker op de hoogte! :-)

 • Ex-Roomie said

  Hahaha, luv your Jeux de Mots !

Leave a Reply