4/1 2008

Volgende hoofdstuk

5

Ik heb vorige jaar al heel wat nieuwe hoofdstukken aangesneden in mijn leven (hier meer daarover) en vandaag heb ik daar weer een nieuw hoofdstukje bij aan toegevoegd. Alhoewel eerder afgesloten, vandaag was mijn laatste dag op mijn huidige job… ik heb nu een weekje om 8 jaar werk van mij af te schudden en mezelf helemaal zen te maken alvorens ik mij in volle overgave stort op de nieuwe uitdaging. Maar eerst… een weekje op-en-top genieten van mijn weekje verlof, ik ga genieten van de stomste dingen als daar zijn:

 • naar ‘t stort rijden met alle rommel die we hier hebben verzameld!
 • bij ons vader in de kruipkelder kruipen om de buizen na te kijken
 • uitslapen dat ‘t gene naam heeft
 • op mijn gemakske gaan brunchen bij mo{made}, gazetje derbij en ne lekkere koffie!
 • fotookes trekken
 • online wat prullen
 • wat lezen
 • mijn administratie eens uitmesten
 • mijn spullen bij ex-roomie gaan halen
 • ….

Allé, ge ziet den trend: nuttig bezig zijn met nutteloze dingen!

En dat ik er van ga genieten? Ge moogt gerust zijn!

5 Responses to “Volgende hoofdstuk”

 • Veel plezier!

 • Doe da goet dipf!

 • miche said

  Euh goed is nog beter denkek ;)

 • Arno said

  Allez Nikolaas!

  Wij zullen je missen! Maar het was nog wel effe gezellig zoals we hier in het noorden zeggen!

  Geniet van je week vrij! And go get them the week after :-)

  Arno

 • Ex-Roomie said

  4 dagen later en nog geene dipfico gezien … ;-)

Leave a Reply