1/1 2008

New Year

1

Zoals elk jaar is nieuwjaar een beetje overroepen! Gewoon gezellig maken, beetje drinken, lekker eten, vuurwerk kijken, wat lachen zwansen, … ça suffit pour moi! Midden in Schaarbeek… aan vuurwerk geen tekort daar! Alleen spijtig dat er altijd marginale randebielen met het verstand van een duif rondlopen die een beetje vernielzuchtig zijn. Zo hebben ze wat bommekes op de voorruit gesmeten van mijn auto waardoor de ruitenwisser naar de vaatjes zijn… ach ja! Ze weten niet beter meneer!

Enfin, ik heb het niet aan mijn hart laten komen, het was een super gezellige avond…

One Response to “New Year”

 • Maria said

  Hey Niko!!

  Leuke foto!!!
  Ik vond het heel gezellig dat jullie er waren!!!
  Geef Liene ook een dikke kus van me en happy new year!!!!!

  lieve groetjes,

  Maria

Leave a Reply