19/12 2007

Xmass Chaos

6

Wie zei der nu weer dat onze kerstboom scheef stond?
Wie zie dat het maar “details details details” waren…

Enfin, ik kom thuis daarstraks en Oswald (ja de poll is bijna unaniem naar de naam Oswald gegaan) in mezelf nog denkend dat ik zometeen de eer heb om de lichtjes van de kerstboom aan te steken! Maar terwijl ik de living betreed zien mijn ooghoeken als dat er iets niet pluis was! Ik draai snel mij hoofd en zie dat Oswald met zijn bakkes tegen de planeet is gegaan!

Kerstballen versplinterd tegen de grond, dennen over heel de woonkamer, wenende elfen, lampjes in paniek, … ‘t was chaos en anarchie van de bovenste plank. Wat er gebeurd is daar heb ik het raden naar: kwaad opzet, te veel gedronken terwijl wij weg waren, ruzie met nen andere kerstboom, … we gaan het nooit weten…

in Lifelog Tags: ,

6 Responses to “Xmass Chaos”

 • Lol, den oswald begint te puberen zeg :)

 • Ex-Roomie said

  X-Mass Amateur !!!!!!!!!

  Uw plant hier op het bovenste verdiep is ook al doodgegaan !

 • Renegade said

  Hij vernam dat zijn naam Oswald werd en pleegde zelfmoord

 • 10y said

  ieuw, da klinkt zeer herkenbaar: remember het ’10y bolt het af bij maarten en kan een jaar later haar dode beschimmelde planten uit de lift halen’verhaal… volgens mij huppelt er een geestje van een ex van u door de straten niko… pas maar op! :-) arme planten, arme oswald…

 • Volgens mij heeft den Oswald gewoon te veel gezopen… ‘t wordt tijd dat ze die kerstbomen van tegenwoordig terug wat heropvoeden!

 • Ik gok erop dat ie omgevallen is van miserie. Misschien wil hij dan toch liever Daisy genoemd worden? ;)

Leave a Reply