17/12 2007

Oswald for Xmass Tree

6

Hier is ie dan: onze eerste kerstboom in “Tha new crib”. Een beetje gezelligheid brengt zo’n ding toch automatisch met zich mee! Alle lichten uit, behalve die van de kerstboom, gezellig filmpje kijken en af en toe wegdromen en verdwalen in de kerstlichtjes.

Ikke den boom naar binnen gesleurd en de lichtjes er ingehangen. The misses de versiering en afwerking gedaan… hey, hoe traditioneel kunde zijn, aan sommige dingen kan zelfs de lange arm van emancipatie niet aan! Enfin, volgens the misses moeten we het ding ne naam geven (that’s a first timer) en zij opteert voor Daisy, een meisje vanwege de strik op de top… Ik voor Oswald en ik kan daar gene verklaarbare uitleg voor geven! Help us out here:

Buy this!?

View Results

Loading ... Loading ...

PS: let ook op de discobal die ik er stiekum toch in heb laten hangen!

6 Responses to “Oswald for Xmass Tree”

Leave a Reply