16/12 2007

Bling tha Swing Shop Stop

1

Holy moly! Wegens dringende nood aan spulletje vandaag toch maar even de Meir opgelopen om ‘t één en ander bijeen te kopen. Van de gelegenheid gebruik gemaakt om eens in de vernieuwe stadfeestzaal te gaan kijken. Héél indrukwekkend daar… alles bling bling, digital, sjiek, gold, … en alles wat ge maar wil. Ge zou u daar bijna vergapen aan alles en vergeten dat ge iets komt kopen. Anderzijds is het allemaal wel een beetje der over! Been there done that and prefer small cosy shops…

Voila, bovenstaande pics geven u een impressie en als je een 3D beeld wilt met sound dan moet u hiero wezen

One Response to “Bling tha Swing Shop Stop”

  • pvw said

    Eerlijk? Ik ben er vroeger dikwijls geweest en ik vond het er veel gezelliger. Nu is alles zo glitter en kitchig. Ben wel een fan van de Saturn!

Leave a Reply