15/12 2007

Mo-Made

2

Wij hebben er weer stiekum een favoriet plekje bij! Ik had er al eens over geschreven een tijdje geleden. Maar omdat we daar ongeveer elk weekend verzeild geraken wil ik het nog wel eens even over doen!

Mo{Made} is een klein, gezellig brunch-lunch plekje in de Volkstraat (Antwerpen Zuid) waar de oersmypathieke en immer lachende Mo himself de heerlijkste broodjes en soepen onder u neus schuift. Een heerlijke zetel, één grote tafel met plaats voor maximum 12 man, genoeg intellectuele of no-brainer literatuur aanwezig om een koude winterdag te passeren in een ongedwongen omgeving… een heerlijke genuine Marokaanse thee of oer-vlaamse koffiekoeken, it’s all there. Aangezien wij om 15u vandaag nog op zoek moesten naar een licht en “katervriendelijk” ontbijt zijn we onherroepelijk daar weer gestrand… go check it out! En ik ben gek op de versieringen die ze daar tegen de muur hebben plakken.

2 Responses to “Mo-Made”

  • Geweldige illustratie! Als ik ooit weer eens in Antwerpen ben…

  • Inge said

    We zijn daar ook al eens gaan ontbijten! Super gezellig zo allemaal aan één grote tafel! Zeker voor herhaling vatbaar!

Leave a Reply