11/12 2007

SVHJ

0

Allé, gisteren zijn uiteindelijk die ‘Site van het Jaar‘ verkiezingen gehouden. En nu dat weer achter de rug is, doen ze allemaal weer alsof het allemaal niet belangrijk was! Maar in de weken voor deze verkiezingen liepen ze allemaal met vlag en wimpel door de digitale straat om zoveel mogelijk stemmetjes te verzamelen! ‘t Zijn rare beestjes… mijnheer! Ik bekijk dat natuurlijk allemaal een beetje vanuit mijn eigen perspectief: Ik heb een persoonlijke blog waar ik gewoon een beetje op zever en vooral wat zit te spelen met achterliggende spulletjes… if you don’t like it, don’t read it !
Maar ik kan best begrijpen dat anderen een iets socialer doel hebben en dat ook graag wereldkundig bevestigd zien!

Maar ook al ben ik daar nogal critisch over is het wel een leuke manier om deze ‘virtuele wereld’ een beetje in de kijker te zetten. Ben dus nog steeds een voorstander van deze ‘verkiezingen’

Leave a Reply