11/12 2007

Fitness Feeks

11

Wij wonen dus op 6 meter van een fitness center… hoezo, dipfico, gij woont toch op het tweede verdiep!?
Yep en dat ‘opvang centrum voor corpulente mensen met chronische verveling’ (aka fitness) is ook op de tweede verdiep aan de overkant. Nu op zich heb ik niets specifiek tegen mensen die fitnessen, ik ben van mening dat ge beter buiten kunt sporten maar ieder zijn ding!
Waar ik wel een hekel aan heb is dat ze elke avond van 7 tot 10 en in ‘t weekend van 10 tot 14u vollenbak beat opzetten om daar met de gratie van een zeekoe op te staan huppelen. In de winter is dat niet zo erg maar in de zomer als wij lekker willen ontbijten ‘s zondags op ons terras dan is dat behoorlijk irritante koek! De übercommerciële housebeats zijn we ondertussen gewoon. Maar het kalf die die hele meute aanspoort doet dit via een microfoon en versterker en blijkbaar zijn die gartieuze zeekoeien zo doof als een speenvarken want dat ding staat oerend luid… en het geluid dat ze voortbrengt is zo enerverend:

JAAAAAAAAH, DO WE WANT SOME MORE, COME ON PEOPLE, WHOEHOOOOOW, YEAH…
kwestie van een rijke woordenschat te hebben!

Enfin, daarstraks was de maat echt vol… ik had al mijn ramen gesloten en was naar de Simpsons aan ‘t kijken maar ik hoorde gewoon heel de tijd die Fitness Feeks roepen en tieren. Ik ging even aan het raam kijken en ze waren vrijpostig met alle ramen open aan het huppelen gelijk overjaarse olifanten. Het had niet veel gescheeld of ik had de eieren uit de koelkast uit koleire tegen hun raam gesmeten… alleen: der waren geen eieren meer en ik bedacht me ook net dat het niet de juiste aanpak is…
Enfin, één van de dagen ga ik daar toch eens binnenspringen (ik heb ondertussen gevonden waar de ingang is) om vriendelijk te vragen om een beetje rekening te houden met de buren, always ask nicely first! En als dat niet helpt dan verzin ik wel iets anders… not so sweet! Revenge ideas zijn steeds welkom!
Oh ja, het betreft deze fitness en als ik u ooit betrap op een inschrijving daar dan kom ik persoonlijk ‘s nachts in u bedje plassen!

11 Responses to “Fitness Feeks”

 • Lol
  op die site staan er toch geen zeekoeien? :p

 • You are closing in…
  Volgens faceboek was het 176 m,
  nu weet ik zelfs aan welke kant als gij tegenover de fitness woont..
  Ik woon daar ook tegenover ;)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  *zingt*: “it’s a small world after all”

 • Gewoon een UHF stoorzender bouwen en vervolgens die draadloze mic van mw. Fitness Feeks om zeep helpen tijdens haar transmissie…

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Dan koopt ze ne nieuwe micro! Ik zou liever haar stembanden willen doen springen… Zoals in het boek Koning van Katoren. (jeugd sentiment)

 • Mr. Boes said

  Te volgen stappen :

  1. Vriendelijk vragen.
  2. Aangetekend Schrijven.
  3. Nogmaals aangetekend schrijven.
  4. Mr Boes laten schrijven.
  5. Mr Boes gerechtelijke stappen laten ondernemen.

  Ik hoop voor u dat ge nie aan 5 geraakt,
  want anders hebt ge geen centjes meer voor uwen iPhone
  of uw boetes te betalen ! :-)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Ik heb besloten om geen boetes meer te krijgen… dus dat zit al snor en wat die iPhone betreft… die komt er, hoe weet ik nog niet!

 • yves ferket
  Twitter: nodesktophero
  said

  Dipfico…laat een iPhone nu maar aan grote jongens als Boes en Jos Vorkmans over ;)

 • Mr. Boes said

  Hoeveel heb je der voor over ?

 • 10y said

  ik wil wel een handje helpen door die fitnessfeeks van de baan te rijden als ik u nog eens een bezoekje kom brengen… en de opvolgster ook, en haar opvolgster ook, en haar opvolgster ook… en eum… ja daarna moet je het zelf maar oplossen :-)

  o-of we gaan op uw terras staan feesten, drinken, roken… en iedereen zo jaloers maken dat ze denken ‘wat doe ik hier toch in de stomme fitness’: geen klanten meer, geen werk meer voor fitnessfeeks..en stilte aan de overkant…

 • [...] het vervolg op de “Fitness Feeks“is er vandaag ook ne “Fitness Fucker” begonnen in de sportzaal voor [...]

Leave a Reply