11/12 2007

Brand in Doel

1

Krijg hier net via Gtalk te horen dat de Kerncentrale van Doel in de vlammen staat… nog nergens iets online van de vinden!

Misschien moet de regering de noodtoestand maar afkondigen… ah nee, dat gaat niet die zijn hun eigen bruggen al aan het verbranden… ‘t Blijkt trouwens dat door het ontbreken van een regering dat de mensen van de risico gemeenten rond doel tot minstens maart geen jodium tabletten krijgen (die ze nochthans wel moeten innemen daar)!

Update:

DOEL – De brandweerkorpsen van Kieldrecht en Beveren zijn om 12.40 uur opgeroepen voor een brand in de kerncentrale van Doel. Er zijn geen gewonden gevallen en is er ook geen gevaar voor de omgeving, meldt de brandweer.
De brand zou zich situeren in de warme zone van het reactorgebouw van Doel 4.

De brandweer heeft nog niet kunnen achterhalen waar de rookontwikkeling precies vandaan komt. Mogelijk gaat het om een oververhitte elektrische motor.|Bron|

in Stuff Tags: ,

One Response to “Brand in Doel”

Leave a Reply