6/12 2007

Niet toegeven!?

0

Het heeft eigenlijk nog lang geduurd voor dat we petities onder onze neus geschoven kregen (of ik heb er een heel deel gerateerd). Op www.niettoegeven.be kan je je steun betuigen aan de Vlaamse onderhandelaars in de huidige politieke crisis…

Begrijp me niet verkeerd, ik ben geen voorstander van het opsplitsen van België maar ik krijg het wel zwaar op mijn systeem van het Waalse machtsspelletje en hun drang om zelfbehoud! Ondertussen wordt de ene na de andere Vlaamse Onderhandelaar naar de slachtbank geleid en zij blijven mooi uit de vuur linie! Zo werkt het niet hé, ge trekt samen aan de kar, als je België wil behouden dan moet er een consensus zijn voor beide partijen. En niet één kant die dwarsligt terwijl de andere kant zich in allerlei bochten wringt om tot een consensus te komen!
Ik ben Belg en wens dat te blijven maar ze moeten niet met ons voeten rammelen!
Update: Via Gtalk ook nog deze petitie voor de neus gekregen:

Teken wat u wil, zoals steeds zal het resultaat niet van ons burgers afhangen, anders hadden we drie dagen na de verkiezingen al een regering gehad!… Neen, ze wordt bedisseld door de Lobby en andere invloeden, die gaan kijken hoe ze ongemerkt een verkiezingsuitslag kunnen omvormen naar een aanvaardbare situatie voor hen!

Maar ‘t kan u hartje opluchten!

in Opinion Tags: ,

Leave a Reply