6/12 2007

High way

1

Met mijn 6 jaar pendelen naar Brussel dacht ik dat ik zowat alles had gezien in de file:

scheren, ontbijten, bellen, krant lezen, slapen, file dating, make up, roken, drinken, fruit snijden,
omkleden, wassen, vechten, kussen, tv zien, filmke zien, moonen, botsen, ….

Maar vanmorgen had ik eentje die ik nog niet had gezien. Naast mij reed een jong gastje dat nogal zenuwachtig steeds van baanvak verwisselde. Uiteindelijk gaf hij dat toch op en bleef naast me rijden. Raampje ging open en hij toverde nen dijk van nen joint uit zijn toverhoed! Voor hem geen ‘autoroute du travail‘ maar regelrecht de ‘High way’ op!
Mij maakt het allemaal niet uit, maar volgens mij is het niet zo verstandig om ‘s morgens vroeg op je nuchtere maag nen gaffel van nen joint te smoren! Ik hoop niet dattem op weg was naar een solicitatie…

in Lifelog Tags: , ,

One Response to “High way”

  • En dan nog, daarmee de baan op. Dan zijn ze verwonderd als die ergens tegen zou knallen zeker.

Leave a Reply