5/12 2007

in betweens

2

De laatste week en half bevind ik me weer in zo een tussenperiode. En als er iets is waar ik niet goed in ben dan is het wel in tussenperiodes, ik ben iemand die graag snel beslissingen neemt en dan de acties er ook snel op laat volgen, liever gisteren dan vandaag! Nu ik hunker om aan een nieuwe professionele uitdaging te beginnen moet ik er natuurlijk ook voor zorgen dat ik de zaakjes hier mooi afrond. En dat zal ik ook doen, maar ‘t vraagt bij mij dan altijd wel een paar dagen om mijne state of mind dan nog even op de juiste prio’s te krijgen. Bij deze is dat gebeurd en zullen we hier nog even het onderste uit de kan halen alvorens ‘het schip’ (zoals ze de keet hier zo graag noemen)… de laatste loodjes zijn het zwaarst zeggen ze dan! Maar goeie vooruitzichten en uitdagingen wachten mij op aan de horizon! Alle zeilen bijtrekken en daarheen varen!

Buy this!?

View Results

Loading ... Loading ...
in Lifelog Tags: ,

2 Responses to “in betweens”

 • Pvw said

  ik ben er bijna zeker van dat het niet aan jou ligt, maar bij je huidige werkgever is er altijd wel wat spanning en stress op het werk ;)
  jammer, dikwijls ook negatieve spanning
  blijf professioneel, maar laat je niet leegzuigen, want er staat al een nieuwe te wachten en die verwachte een opgeladen en gemotiveerde Dipfico

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Meer dan juist! THNX!

Leave a Reply