3/12 2007

Bakske Bier

3

Lap, ik ben dus een bakske bier armer hé! Ik had een weddenschap met ne collega lopen dat de middenberm van den E19, beter bekend als ‘den autoroute du travail’ zou gebruikt worden om de 2 richtingen een extra baanvak te geven. Ik dacht dat ik in het verleden eens had gehoord dat ze dat gingen doen. Blijkbaar dus niet, vanmorgen zag ik een blauw bord staan met de melding dat ze daar een treinbedding gaan leggen, wat mijne collega dus beweerde… Ik gun het hem, ‘t is nen toffe pé alsem zat is!
Maar ze zouden daar toch beter extra baanvakken leggen, wat zijde nu met een treinverbinding tot in Brussel als ge dan nog eens een bus, tram, taxi moet pakken om op u werk te geraken. Het openbaar vervoer is allemaal goed en wel maar ge geraakt daar dus nooit met op tijd op ‘t werk, ge zijt uren onderweg als ge niet vlak bij een station woont werkt…

3 Responses to “Bakske Bier”

 • Het is zelfs voor den tgv dus als je als brave burger die treinverbinding wil gebruiken, zulde toch heel veel geld op tafel mogen leggen :)

 • -db- said

  Olé! ;)

 • Ex-Roomie said

  Als ge volledig geïnformeerd wil zijn,
  de treinverbinding is een rechtstreekse naar Zaventem.
  Zo moet je niet meer over Centraal.
  Jeuj ! Spaart ons toch 10 min. uit … :-)

Leave a Reply