28/11 2007

‘t is niet waar he

2

We zijn eindelijk verlost van de Fixkes met “ik vraag het aan” en alle afkooksels ervan (Pixkes, Flixkes en Ixkes). In het begin was dat nog een goed nummerke maar ze hebben ons dat zo vaak in de strot geduwd dat we er van walgden. En wat doen ze nu bij StuBru… ze laten die mannen het ‘Music for life‘ – lied maken… samen met Axelle Red. ‘Over ‘t water heet‘ het ding en geen kat weet waar het over gaat: het is ten eerste niet verstaanbaar en ten tweede trekt dien tekst op geen %^$-§ç. Ik denk dat de kindjes in Afrika die geen drinken hebben iets meer respect verdienen dan dat. Vorig jaar hadden we Gabriel Rios en Michael Franti, die brachten nog een beetje ziel in het nummer. Maar dit jaar is het echt huilen met de pet op… Ik wil best geld geven voor ne singel voor de kindjes in Afrika maar daar wil ik niet auditief voor gefolterd worden.

Ze hebben trouwens wel goed begrepen dat mooi liedjes niet lang duren:

de kabouterkes die zullen da wel doen
de kabouterkes dee zulle da wel douên

Als da hier nog lang gaat duren zal ‘t rap gedaan zijn (x4)

Tien kleine negers zonder dam der komt ambras van
zee de kerstman belt er iemand naar superman

Dat denk ik ook elke keer als ik dat nummer hoor!

2 Responses to “‘t is niet waar he”

  • De keuze voor zo’n brolnummer had je nu toch wel al moeten voelen aankomen na de bekendmaking dat Siska Schoeters in dat huis gaat zitten?
    Ik ben er zeker van dat zij dat liedje gekozen heeft als ik kijk naar haar opinies over het concert van bloc party :p (waar ik wel niet aanwezig was, maar bronnen vertelden me die dag het tegendeel). Ge moogt ze niet overschatten :p

  • Zelfs het anti-kerstlied van Radio 1 (of is het 2?) is nog beter.

Leave a Reply