27/11 2007

Comedy Arenberg

1

Net naar de 123 Comedy Club gaan kijken in de Foyer van de Arenberg Schouwburg (Den Arenberg). 7 Stand Up comedians die elk 10 minuten krijgen om hun kunnen vooral uit te testen op het publiek. Met scha en schande gaat dat soms maar het wordt allemaal met de mantel der geduld bedekt… Goed gelachen! Vooral veel hints naar de multiculturele samenleving in Antwerpen… Joden, Marokanen, Belgen, … allemaal lekker door de mangel gehaald. Zelfs de 2 marokkaanse stand ups en die haalden zichzelf door het slijk, en dan al de rest ineens ook. Ook een vrouwelijke stand up en die stak eigenlijk met kop en schouders boven de rest uit, ze heeft dat goed gedaan die vriendin van de Mosselbabes. Alleen het cabaret op het einde vond ik minder goed. Vanaf dat ze in ne film musical gewijs beginnen te zingen tast ik ook altijd gelijk nen dwangneuroot naar de zapper, alleen had ik gene zapper daarnet. Enfin, goed gelachen en is zeker voor herhaling vatbaar.

One Response to “Comedy Arenberg”

  • 10y said

    yeah, inez rules bigtime! leve de wormpjes in haar buik!

Leave a Reply