23/11 2007

De Klootzakken

2

Omdat we vrienden altijd willen steunen ook al is het voor het Eurovisie Song Festival… Je moet er gewoon staan! Maar luistert u even mee op http://www.myspace.com/deklootzakken naar We’re from Belgium… Voor de gelegeheid hebben ze hun naam maar even gewijzigd naar ‘Twee meisjes‘ omdat je als klootzak niet ver geraakt in Eurovisieland…

De geschiedenis wil namelijk dat De Klootzakken eindelijk een nummer in elkaar hebben weten te smeren dat enigszins eurovisiewaardig zal moeten blijken. Morgen wordt het afgegeven. Vervolgens rest de jury van het hele pre-selectie-gebeuren hier in België enkel nog een goedkeuring te geven. Als de kosmos ons enigermate goed gezind is: volgende halte pre-selectie!

Hier ook nog een leuk deuntje van dezelfde Klootzakken: Omdat je gaat

Enfin, om een lang verhaal kort te maken.

  1. U kijkt naar Eurovisie pre-selectie (omdat er toch niks beter te doen is)
  2. Als u de groep ‘Twee meisjes’ met We’re from Belgium hoort
  3. grijpt u als een bezeten naar u telefoon, gsm, fax, pager, rooksignalen, broodrooster
  4. en stem op hen!
  5. U mag weer verder doen waar u zin in hebt

2 Responses to “De Klootzakken”

Leave a Reply