22/11 2007

Guess What

8

Toen ik vanmorgen uit mijn warme bedje rolde had ik nooit gedacht dat mijn dag er zo ging uitzien:
Na 8 jaar voor hetzelfde bedrijf te werken heb ik vandaag mijn ontslag gegeven, dat doe je natuurlijk niet zonder iets achter de hand te hebben, dus ik heb me daar eventjes een mooi nieuwe uitdaging gevonden!! Nu gewoon mijn opzeg uitdoen en in Januari aan de nieuwe werkwinkel beginnen! Ik kijk er zòòòòò naar uit!

in Lifelog Tags:

8 Responses to “Guess What”

 • pvw said

  het zijn moeilijke jaren geweest voor je “oude” werkgever en dat heeft bij velen wonden geslagen. Ik heb nog steeds heel wat contact met een aantal van je oud collega’s … Succes! We staan in elkaars LinkedIn netwerk.

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  THNX!

 • Schpannend!

 • Tom said

  Inderdaad, spannend… Wie weet, wat ik nu weet en dat jij nog niet weet over het werk.

 • Welkom.

  Wanneer begin je? Je gaat toch mee op de Ski Seminar hé, eind januari.

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  halverwege januari… ik ga mijn board nu waxen… of wacht eerst kopen!

 • Hazo… bij pietel zijn firma !
  Jaja een echte uitdaging dus :D

 • arno said

  I guess congratulations are in order! We zullen je missen!

Leave a Reply