21/11 2007

Weirdo

1

Stond dus gisteren in de den UGC beneden aan mijn koffieke te slurpen dat we gratis bij ons filmticketje kregen toen er plots één of andere weirdo uit het niets naast mij komt staan! Die gast zag er mega onverzorgd uit, stonk en zijn tanden zagen er uit of dat ze er elk moemnt de brui aan konden geven en uit zijn mond zouden vallen.

Weirdo: "Waddist… kende gij geen mensen meer"
Mezelf: "Euh nee" *denkend what the fuck*
Weirdo: "denkt is goe na, "van de nachtwinkel!"
Mezelf: "Gast der zijn hier in den omtrek 1000 nachtwinkels"
Weirdo: "Waar woonde"
Mezelf: "Berchem"
Weirdo: "Awel op den hoek van de Driekoningstraat"
Mezelf : "Ah ja…" *having no clue*
Weirdo: "In ieder gaval wij hebben hier iets verder ne nieuwe Nightshop geopend" "Alles heel goedkoop, en …"

Allé, dien heeft daar nog vanalles proberen te verpatsen maar ik hem uiteindelijk wandelen gestuurd. Als dat hun wandelende PR was dan gaan ze niet ver geraken met hun spullen…En ‘t is misschien zielig van mij maar ik heb daarna nog snel even mijn zakken gechecked om te zien dattem niks geritseld had.
Erg, maar goegelovig zijn daar komde ook gene meter verder mee.  Op dezelfde 10 minuten ook nog eens drie keer door wa junks aangesproken of ik geen geld of sigaretten kon missen… ik was precies terug in Amsterdan!

in Lifelog Tags: ,

One Response to “Weirdo”

Leave a Reply