18/11 2007

Koning Voetbal

0

Elke zondagavond wordt op TV héél de avond verscheten aan gelul over voetbal, elke stomme beweging die één of andere speler heeft gemaakt wordt tot vervelens toe geanalyseerd en bekritiseerd. Het sportnieuws tijdens de week staat ook in teken van welke voetbalspeler er ne scheet heeft gelaten, wie zijn voetje heeft pijn gedaan, of te snel heeft gereden met zijn patserbak, … Maar laten we eerlijk zijn voetbal in Belgie stelt niks voor! De competitie is er eentje waarbij de kakkerlakken het stadium voor verlaten, om nog maar te zwijgen van ons niveau op internationaal vlak. De Rode Duivels verliezen keer op keer en toch blijven ze er over doordrammen alsof het nationale belang in hun handen ligt… Als ze dan eens winnen is er direct sprake van een ommekeer, een nieuwe wind… om gewoon een paar weken later los op hun bek te gaan!
Dus graag meer kwaliteit op TV ipv van het afstompende voetbalgedoe waarin we ons nationaal en internationaal vernederen. Voor de rest kijk ik wel eens graag voetbal hoor, maar hype daar rond ontgaat me wel een beetje!

in Opinion Tags: ,

Leave a Reply