15/11 2007

Self Scanning Ahum part II

2

Gisteren 1,5 u in de file gestaan op weg naar huis, ik weet niet waar het vandaan kwam maar richting Antwerpen stond alles zo vast als onze regeringsonderhandelingen. Anyway, ik moest nog rap food gaan halen. De dichtsbijzijnde GB binnen gewipt en alles ingeladen. Aan de kassa gekomen stond daar nen hoop mensen aan te schuiven en daar had ik absoluut geen zin en tijd voor. Mijn waakzaam oog valt op 2 lege ‘self-scan’ kassa’s. Zo moeilijk kan dat niet zijn dacht ik… jawadde! Ik heb denk ik 7 keer om een kassierster moeten vragen om  dat ding weer op gang te trekken. De ene keer kon die scanner het etiketje niet lezen, voor sigaretten moet je toelating krijgen en bewijzen dat je boven 16 bent (moeilijk als je er zo jong en dynamisch uit ziet als ik), … En plastikken zakjes liggen daar ook al niet. Ze veronderstellen dat ge alles gewoon in uw broekzakken steekt ofwa?!

Enfin, uiteindelijk wint ge daar dus geen second meer dan aan een gewoon kassa, je staat evenlang te sukkelen. Het enige voordeel is dat ge bezig zijt! 

En het was niet de eerste keer dat ik me daar aan liet vangen!

2 Responses to “Self Scanning Ahum part II”

  • Lol zeg, dat ge uw paspoort moet late zien…
    Zeg, maar hebde dan chance dat ge net uw superdeluxekleineIDkaart hebt gekregen, anders hadde noodgedwongen moete stoppen met roken :p

  • dipfico
    Twitter: dipfico
    said

    Moehahahaha, ja stel u dat voor!

Leave a Reply