15/11 2007

Jill Scott

4

Allrighty, net ticketjes gefixed voor Jill Scott op in het Koninklijk Circus. The misses is hier absoluut gek op, ik dus dit als verrassing voor haar gefixzd! Ik ben gek op verrassingen voor ander fixen!

Jill Scott’s muziek zweeft ergens tussen soul, funk en jazz met een opzwepende hip-hopdreun. Deze uit Philadelphia afkomstige dichter/zangeres werd ontdekt door de drummer van The Roots (Amir Thompson) en werkte daarna samen met Eric Benet, Will Smith en Common. Inmiddels staat ze op eigen benen en heeft ze sinds 2000 vier succesvolle albums uitgebracht. De single ‘Daydreaming’ (2006) een samenwerking met hip-hop artieste Lupe Fiasco staat op haar vierde album ‘collaborations’ dat in Januari van dit jaar verscheen. 2007 is nog niet voorbij of Scott presenteert een vijfde album dat in September zal verschijnen ‘The Real Thing’.

Ik ben benieuwd, volgens mij gaat dat daar zeemzoet klinken!

4 Responses to “Jill Scott”

 • pvw said

  ha, en jou misses leest ook geen blogs, zelf de jouwe niet? Herkenbaar ;)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Inderdaad! Zo veilig als iets om hier mijn grootste geheimen te vertellen :-)

 • Ex-Roomie said

  Gij zot van verrassingen voor ander fixen ???
  Mmm, still waiting … ;-)

 • 10y said

  Jill Scott! de max! en The Roots, de max nog meer!!!!!! uw ‘misses’ heeft goeie smaak… enjoy dude!

Leave a Reply