11/11 2007

Bookie Sunday II

0

Dus naar de Boekenbeurs geweest. Eigenlijk tot de conclusie gekomen dat ge daar niet moet zijn als ge niets specifiek zoekt. 

  1. Parkeren is een hobby daar, volgende keer met de tram gaan of te voet (zo ver is dat niet)
  2. Inkom is cash betalen en niet met een bankkaart 
  3. Knulletje achter het loket zei ons doodleuk toen ik mijn bankkaart naar hem toeschoof: "KBC heeft geen korting hier"

En omdat ik specifiek op zoek was naar bepaalde boeken en ze die daar absoluut niet hebben… was ik dus na 5 min uitgekeken! Alles is daar ingedeeld per uitgever wat het zoeken ook niet makkelijker maakt. En dan nog maar te zwijgen van de meute die daar met "de gratie van een zeekoe" rond kuiert. Ik heb nen hekel aan slenteren bij zo een evenementen!

 

Ik ben gewoon pissed omdat ik mijn boek niet gevonden heb ;-) 

in Lifelog Tags:

Leave a Reply