8/11 2007

I’ve got this tune

0

in my head! Ik zit dus al een paar maand met een nummerke in mijn hoofd en ik weet niet van wie het is! Ik herken er maar een klein stukje uit maar het blijft me dag en nacht achtervolgen. And it goes a little something like this:

 <sing modus>Oeeeeeeeehhhhh Baracudaaaah</sing modus>

‘t Is gene vette maar das ook al dat ik me er nog van herinner. De laatste keer dat ik het gehoord heb is 2 maand geleden toen ik op de  Paardemarkt in Antwerpen reed en elke keer als ik nu aan dat liedje denk zie ik de Paardemarkt ook voor mij. Lastig als ge op den E19 zit op dat moment. Anywayzzz, ik heb al zitten Googlen en Youtube’n maar dan kom ik alleen maar terecht bij één of ander neanderthalig deuntje waarin ze zingen dat ge u gat in de lucht moet steken… that ain’t it! En ook nog bij een nummerke van Alice Chains en Gretchen Wilson, goeie gitaar riff trouwens, en dat trekt er al op maar dat is niet het orgineel. Dus nog wat verder gezocht en uiteindelijk bij Heart – Barracuda uitgekomen, en daissem! Maar nu ik het zo nog eens beluister lijkt me de versie van Alice in Chains beter…  Therapeutisch bloggen heet dat…

Leave a Reply