7/11 2007

Power 2 the People

2

Euh, kan der iemand nu nog aan uit aan die hele B-H-V affaire? Persoonlijk vind ik dat onze ministers allemaal een beetje hun plicht verzaken. We zitten ondertussen al bijna een half jaar zonder regering. We hebben stemplicht en owéé als ge niet komt opdagen. Maar omdat onze vertegenwoordigers in het parlement het maar niet eens geraken zitten we nog steeds zonder regering. Niet dat ik daar van wakker lig hé, maar als zij hun plicht verzaken en geen voorbeeld geven… wat moet er dan van de burgers! Uiteindelijk draait het allemaal rond macht en invloed hebben. En niemand wilt gezichtsverlies doen, waar zijn we dan met bezig! Ik stel voor dat we die prutsters laten voor wat ze zijn en een volksreferendum houden: als zij de knoop niet kunnen doorhakken, dan doen wij het. Als er maar een beslissing komt: – splitsen of niet- – nederlands,frans,duits,engels – we don’t care, just decide!! Power 2 the People!

En wat betreft de splitsing, voor mij hoeft die er niet te komen! Is het nu zo moeilijk om in meerdere talen te faciliteren? We spreken constant over tolerantie en integratie en verdraagzaamheid… Geef dan als regering een voorbeeld!

in Opinion Tags: ,

2 Responses to “Power 2 the People”

 • Michaël said

  “En wat betreft de splitsing, voor mij hoeft die er niet te komen! Is het nu zo moeilijk om in meerdere talen te faciliteren? We spreken constant over tolerantie en integratie en verdraagzaamheid… Geef dan als regering een voorbeeld!”

  De splitsing van het kiesdistrict BHV en gerechtelijk arrondissement BHV is net een vooruitgang van verdraagzaamheid. Een onrecht uit het verleden wordt rechtgezet. Men kan toch niet akkoord gaan dat een persoon die in BHV woont meer rechten heeft dan iemand in de provincie Antwerpen? Toch?

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Misschien heb je gelijk, maar liggen ze daar in Antwerpen wakker van denk je? Ik ben in ieder geval geen expert in die hele zaak. Op den duur zitten we in onze eigen Belgische Gazastrook en weet niemand meer wie nog wat heeft gezegd, gedaan, wat de oorzaak is…

Leave a Reply