5/11 2007

Mosselfest!

4

Vrijdag was het ongeveer 1 jaar geleden dat de Mosselbabes met hun webstekje begonnen en dat moest gevierd worden. Ik, als ‘Godfather’ van de mosselbabes, kon daar natuurlijk niet op ontbreken, ondanks dat ik zo ziek als een verkouden mossel was! En ze hadden hun bestje gedaan hoor. De trap was omgetoverd tot een zee, overal mossels en vis, een zelf gemaakte mistletoe Mosseltoe, riemen van mossels, en natuurlijk een offer altaar voor hun icoon: "Luc Tuymans". Om nog maar te zwijgen van de heerlijke guacamole & ballekes in tomatensaus

De rest van de pics kan je hier vinden

4 Responses to “Mosselfest!”

 • 10y said

  yooo mosselgodfather!!! thx om onze foto’s een eigen webstekkie te geven, de max!!!
  dikk zoen van een ondertussen ook ‘zo ziek als een verkouden mossel’mossel. jaja, een mossel zonder stem, tis zoeens iets anders hé hihi :-)

 • Kim said

  Deze mossel is ook ziek en verkouden (wie had het eerst? De kip of de kip?). En daarbij komt nog eens dat ik gisteren professioneel in het midden van de Bist ben onderuit gegaan tijdens het joggen (heb altijd geweten dat sporten ni gezond was) en ik nu zoals een klein kindje twee kapotte knieën en kapotte ellebogen heb :(

 • 10y said

  ja en da nu MIJNEN ipod helemaal vol krassen staat! miljaar toch!!! ;-)

 • Oh, ik ben ook begonnen met lopen…
  Maandag liep ik voor het avondeten en guess what? Toen Evy zei: je bent goed bezig! Viel ik bijna om van den honger.
  Ze zeggen da ge gelukkig wordt van lopen na een tijdje. Ik wil da wel eens meemaken :p maar ik heb ni zo heel veel geduld. Dus nu loop ik dan voorlopig nog ongelukkig ;)

Leave a Reply