4/11 2007

Tha Round Up

1

Aré kroket, die vier dagen zitten er ook al weer op. ‘t Heeft toch serieus deugd gedaan om gewoon even de ‘personal flow’ te volgen: gewoon doen en laten waar ge zin in hebt. Alleen werd ik voor de tweede keer dit najaar geteisterd door een gigantisch verkoudheid, echt niet te doen, het snot stond halfweg mijn oogballen met momenten. Ik was precies aan het verzuipen in mijn snot, àààààànyway, you get the picture…   

Gisteren nog ‘even’ naar de Night of the Proms geweest. Ik moet zeggen at ik het concept nu echt wel spuugzat ben! En er is helemaal niks mis met het concept, alleen heb ik na het 10 edities wel gehad! Macy Gray was steengoed, die mannen van Le Freak waren ook leuk en de rest, ja die krijgen ook een schouderklopke!

One Response to “Tha Round Up”

  • Ook naar de proms geweest. Macy was zat, soulsister hebben dikke nek :p De pianist was zalig. Het was wel goed, maar inderdaad… Op den duur wil je wel eens wat anders.
    Tenzij volgend jaar proms met chris martin ofzo :o)

Leave a Reply