26/10 2007

It takes my pain away!

2

De dertig nadert met rasse schreden en heb daar totaal geen probleem met: <cliché>je bent zo oud als je jezelf voelt</cliché>. Maar al een paar jaren heb last van migraine, sinds een jaar is dat enorm afgenomen. Vroeger 1 keer per week, nu maximaal 1 keer per maand. Ik heb er heel het medische land voor afgelopen maar niets bracht soelaas, zelfs niet die gerenomeerde neuroloog (daar kan ik nog een héél verhaal over vertellen). Enfin, ik ontzettend blij dat het enorm is afgenomen maar een aanvalletje blijft nog steeds zwaar afzien. Op een dag stap ik bij mijn favoriete apotheker binnen, ‘t Is mijne favoriet omdat ik die mens gewoon übersympatisch vind. En ik vertel hem dat ik af en toe wel eens een migraintje heb. De man verdwijnt in zijn labo en komt 5 min later terug met een klein doosje. "Hier" zegt ‘m, "eigen brouwsel van in den tijd dat ik medisch officier in het leger was". "‘t Is een paardemiddel en na inname weet ge even niet waar ge het hebt, maar na 15 min is uwe migraine weg" En effectief, die dingen werken als nen trein, 15 min later kunde weer normaal functioneren! Want the adress… lemme know!

Post theme song: Jimmy Eat World: "It takes my pain away"

2 Responses to “It takes my pain away!”

  • Blij dat je er vanaf bent, want migraine is inderdaad een hel.
    Maar je zegt : die dingen werken als een trein. Je doelt er dan toch op dat die ook meestal 15 minuten op zich laten wachten?

  • dipfico
    Twitter: dipfico
    said

    roflol, touché!

Leave a Reply