21/10 2007

Colorfull Birdies

2

Vandaag even snel over en weer naar "Cadzand am See" gebold om uit te waaien… Eigenlijk valt daar niet veel te zien: archilelijke gebouwen met oerlelijke straten. Alleen door de duinen wandelen is daar zalig. En ‘t ligt vlak naast het Zwin natuurlijk, maar daar mag je zonder gids niet binnen. En gidsen daar doen we niet aan mee. Blijkbaar was er ook een Kite-Wedstrijd aan de gang.

Ik begrijp niet goed wat zo’n wedstrijd inhoudt? Is het de bedoeling om zo lang mogelijk in de lucht te blijven, zo hoog mogelijk te gaan of gewoon de ‘moddervetste’ kite hebben. Anywayz… na drie minuten kijken had ik het ook wel gezien…BOEIEND!

in Lifelog

2 Responses to “Colorfull Birdies”

  • 10y said

    dude, nog nooit gehoord van onder het hek kruipen?? t zwin is de max maar ge moet echt ni betalen hoor… veel spannender is onder t hek kruipen, daar een uur rondwandelen om dan te merken dat je gewoon ni t water over kan en toch terug het gat in het hek moet zoeken om eruit te geraken :-)

  • dipfico
    Twitter: dipfico
    said

    Ik leer bij, ik leer bij!

Leave a Reply